2024 AIP Virtual Spring Practicum *The Standard Defaults AIPSC 2nd Edition, RONR 12th Ed, & Model Not for Profit Statue* All Times Eastern

Friday, May 31, 2024

11:00 – 11:10 a.m.	Welcome & IntroductionsC. J. Cavin, JD, CPP-T, PRPDavid Jackson, DHSc, PA-C, CP-T, PRP	
11:15 – 12:30 p.m.	Topic #1 (75 min) Robert's part 1 → Burke Balch, JD	
12:30 – 1:15 p.m.	Lunch Break	
1:15 – 2:30 p.m.	Topic #2 (75 Min) Robert's Part 2 → Burke Balch, JD	
2:30 – 2:45 p.m.	Break	
2:45 – 4:15 p.m.	Presiding Lab #1 (90 minutes)	
4:15 – 4:30 p.m.	Break	
4:30 – 5:45 p.m.	Topic #3 (75 Min) Keesey & Cannon → Kay Crews, PRP, CPP-T	

Saturday June 1, 2024

11:00 – 11:10 a.m.	Welcome & Introductions / Morning Announcements		
11:15 – 12:30 p.m.	Topic #4 (75 min) AIPSC-2 Part 1 → Kenneth Reed, PRP, CP-T		
12:30 – 1:15 p.m.	Lunch Break		
1:15 – 2:30 p.m.	Topic #5 (75 Min) AIPSC-2 Part 2 → Kenneth Reed, PRP, CP-T		
2:30 – 2:45 p.m.	Break		
2:45 – 4:00 p.m.	Topic #6 (75 Min) Professional Responsibility #1 C. J. Cavin, JD, CPP-T, PRP		
4:00 – 4:15 p.m.	Break		
4:15 – 5:30 p.m.	Presiding Lab #2 (90 minutes)		

Sunday June 2, 2024

10:45 – 10:55 a.m.	Welcome & Introductions / Morning Announcements	
11:00 – 12:30 p.m.	Presiding Lab #3 (90 minutes)	
12:30 – 1:15 p.m.	Lunch Break	
1:15 – 2:30 p.m.	Topic #7 (75 Min) Model NFP Act → Michael Malamut, JD, PRP, CPP-T	
2:30 – 2:45 p.m.	Break	
2:45 – 4:00 p.m.	Topic #8 (75 Min) Professional Responsibility Is this a problem withBreak out groups. #2C. J. Cavin, JD, CPP-T, PRP	
4:05 – 4:15 p.m.	Closing Remarks	C. J. Cavin, JD, CPP-T, PRP